
- teodora.mindru
- 0 comentarii
- 470 Vizualizări
Efectele mâncării picante asupra organismului
12 septembrie 2016CSID scrie că alimentele picante stimulează circulaţia şi cresc temperatura corpului, însă mai au şi alte efecte.Alimentele picante sunt considerate bune pentru a stimula apetitul prin activarea fluxului de salivă şi a sucurilor gastrice – un efect important nutriţional pentru persoanele din zonele tropicale, unde căldura apăsătoare acţionează ca un inhibitor asupra poftei de mâncare.
Un alt beneficiu al alimentelor picante este starea de bine pe care o oferă organismului la scurt timp după ingerare. Gustul picant este perceput de organism ca o senzaţie de durere.
Vizualizari: 24
- Etichete:
- efecte
- mancare picanta
- organism
Recomandări zi de zi
Administratie
Social
Politic
Business
Sanatate
Invatamant
Sport
Citește și:
Recomandari
Recent
Popular
Etichete
|
|
Lasă un comentariu